Rólunk

Frank Csaba vagyok, 1970.08.16 -án születtem Budapesten. Felmenőim között több iparos is volt, a kézművesség és a művészi véna innen ered. A bútorokra nem csak egyszerű ülő és fekvő alkalmatosságként tekintettem, hanem mint egy esztétikai formára.

A bútorkárpitos szakmát választottam hát, és a gyakorlati időszakom ideje alatt jöttem rá, hogy a szakmát csak is kemény munkával, kitartással tudom elsajátítani. Viszonylag korán „maszek” lettem, és nagyon hálás vagyok, hogy olyan idősebb kollégákkal hozott össze a sors, akik ismerték a szakma csínját- bínját. Sajnos ez a generáció már kikopott…

Az évek folyamán sok bútorral találkoztam, de még a mai napig is tanulom a szakmát, ami jelentősen átalakult! Természetesen itt a modern bútorokra gondolok. A régi, „hagyományos” kárpitozású bútorokat úgy tervezték meg, olyan eljárással készültek, amik bizony még ma is állnak, és mind kényelmileg, mind esztétikailag kiszolgálják a mai igényeket. Így vált a régi, kopott bútorok újjáépítése a hobbimmá is! Látni a munka eredményét, hogyan születik újjá egy bútor!

Milyen bútorokat újítok fel,-meg?

  • Modern bútorok; -heverők, franciaágyak, matracok, ülőgarnitúrák, masszázs ágyak és fotelok, étkező székek és padok párnák
  • Antik bútorok -sezlonok, szófák, rekamiék, díványok, íróasztalok tetejének a bőrözése, fotelok, székek.

Minden bútor más! A bevonóanyagok is sokfélék lehetnek ; -szövet ,bársony ,brokát ,bőr , műbőr ,stb… Természetesen szállodák, panziók, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák, színházak bútorainak a felújítását is tudom vállalni garanciával, ami 1 évet jelent.