Ötletek

Amint említettem, a bútorok nem csak használati tárgyaink lehetnek, hanem a fantáziánk segítségével át tudjuk formálni a régi, kidobásra ítélt,vagy megörökölt bútorainkat is!
Itt látható pár ötlet, elképzelés,mit is lehet kihozni egy antik, vagy modern bútor újragondolásából.
Ezeket a bútorokat „dizájner” bútoroknak is nevezik, de a lényeg, hogy bútor újjászületésénél csak a képzelet szab határt.
Itt, mint láthatjuk, lehet játszani a színekkel, mintákkal, stílusok ötvözésével. A lényeg, hogy el tudjuk e képzelni, hogy az adott bútorból mit lehet egy kreatív ötlettel kihozni?
Manapság már nagyon sokféle példa van erre, érdemes ezen is elgondolkozni… Ezekhez az ötletekhez természetesen szívesen adok tanácsot, segítek az álmokat megvalósítani!
Ha például az interneten megtetszik Önnek egy olyan bútor, amit meg szeretne vásárolni, de bizonytalan a termék minőségét illetően, szívesen segítek a kiválasztásnál, ha előtte átküldi az adott linket.
Így biztosabban tudja megítélni a bútor állapotát, ha kap egy becsült felújítási költségvetést, mielőtt döntene.

 

Ha pedig nagyobb asztalos munkát igényelne a kiszemelt bútor, pl.; festés, politúrozás, faragási pótlások, stb.- akkor se csüggedjen, forduljon hozzám bizalommal, megoldjuk azt is!